WebsiteWebsite laten maken Rotterdam

Website laten maken?

Je wilt graag een website laten maken omdat je weet dat veel potentiële klanten op het internet gaan oriënteren. Een website moet zorgen voor leads en sales en dat kan alleen als het er gelikt uitziet. Er zijn echter heel veel partijen waarbij je een website kan laten maken en daarom is het lastig om een goede keuze te maken. Het is goed om van te voren te bepalen wat je daadwerkelijk wilt. Wil je een fancy design gemaakt door een bureau wat meerdere prijzen heeft gewonnen? En ben je bereid daar ook voor te betalen? Of wil je vooral een design wat goed eruit ziet en werkt op een systeem waarin je het makkelijk kunt beheren. Dan zit je hier goed! Wij maken websites die er goed uit zien, goed geprijsd zijn en daarnaast gebouwd worden in systeem waar iedereen in kan werken.

Hoe wij werken…

Om er voor te zorgen dat jij razend enthousiast bent over de opgeleverde website beginnen we met een intake gesprek. In dit eerste gesprek wordt besproken wat het doel van de website is, welke doelgroep je met de website wilt aanspreken en wordt er ook al een grove inschatting gemaakt van de kosten. Uiteraard krijgen je ook meer te horen over onze werkwijze, waar wij de focus op leggen en krijg je voorbeelden van websites te zien die wij eerder voor klanten hebben gebouwd.

Wanneer het uitgangspunt duidelijk is en we overeen zijn gekomen over de prijs, gaan onze designers aan de slag. De eerste concepten worden na circa twee weken opgeleverd. Hier heb je de mogelijkheid om feedback te geven waarna de designers weer aan de slag kunnen. Na wederom twee weken wordt het definitieve design opgeleverd en na akkoord kunnen de developers aan de slag met het daadwerkelijk bouwen van de webshop of website.

Bij het bouwen van de website kan eventueel een online marketing specialist meekijken zodat de website direct goed vindbaar is wanneer het live gaat. Zo wordt er gelet dat de juiste pagina’s worden geïndexeerd en de pagina’s die niet geïndexeerd mogen worden, worden uitgesloten van de zoekresultaten.

Je kunt het bouwproces stap voor stap volgen door de website op de testomgeving te bekijken. Wanneer iets niet helemaal gaat zoals je graag wilt zien, of iets extra’s wilt toevoegen, kan je dat direct aangeven. Onze developers staan open voor feedback en zorgen er voor dat jij een website krijgt waar je trots op bent.

Dan komt het moment van de waarheid… de website gaat live! De developers en eventueel de online marketeer doen de laatste checks. Werkt alles naar behoren, is alles goed gegaan tijdens de overgang van de testomgeving naar de live omgeving en uiteraard klik jijzelf ook nog even door de website heen!

De koffie staat klaar

Ben je op zoek naar een betrouwbare partij die websites maakt van hoge kwaliteit? Wij helpen je graag! Maak vrijblijvend een afspraak of bel ons gerust. De koffie staat klaar en verwelkomen je graag bij ons op kantoor!